En litt forsinket søknad til en veldig spennende stilling!

Jeg hadde ikke tenkt å være så personlig på bloggen fremover men det er noe som jeg bare er så utrolig glad for om dagen!

Å det er ny jobb!! Endelig var det min tur! Endelig fikk jeg drømmejobben! Jeg er bare så hoppende glad om dagen og jeg gleder meg til å bare gjøre det jeg elsker mest! Være kreativ og produsere og faktisk bare være til nytte!! Når man har vært mamma i 5 år og hatt begrenset med arbeid pga det så er det godt å få kollegaer og nye bekjentskap igjen. Følelsen av deg selv tilbake å få skryt og bli satt pris på! Det er kanskje ikke alle som føler men det å være mamma 100% er ikke bare bare .. låner bort kroppen i 9 mnd, så kan man bare glemme seg selv når ungen kommer i mange måneder å det tærer på de fleste..

Jeg har igrunnen 50/50% av venninner som syns de kunne vært lengre hjemme eller som ønsker seg tilbake til jobb med engang barna fyller 1 år! Jeg selv har hatt mulighet til å kombinere jobb og være hjemme men også valgt å være hjemme en del pga den småbarns tiden er veldig kort... å jeg vil ikke tenke tilbake når barna blir større at jeg var alt for lite hjemme... men nå skal eldste jenta begynne på skolen og minste på stor avdeling. Jeg har lett i en god stund nå etter den perfekte jobben! Så dukket den opp, å faktisk så jeg ikke annonsen på Finn før den hadde gått ut! Men jeg sendte inn en søknad med en god overskrift så jeg var sikker på at min søknad ville virke interessant :-)

Vips noen uker senere ble jobben min! Når alt det formelle er ordnet skal jeg fortelle hvor det er :-) Kan si så mye som at det handler om lidenskapen min, interiør!

-H-

4 kommentarer

Helle

18.06.2017 kl.22:25

Hørtes kjempegøy ut! LYKKE TIL <3

Helene Isabell

18.06.2017 kl.23:33

Helle: Takk, ja veldig spennende! Gleder meg til å fortelle og vise prosjekter her :-)

Torunn

19.06.2017 kl.00:27

Gratulerer - og lykke til! :)

Helene Isabell

20.06.2017 kl.00:49

Torunn: takk :-)

Skriv en ny kommentar

Helene Isabell

Helene Isabell

35, Oslo

I n t e r i o r D e s i g n e r | 2 Concept Stores Experience | Jeg er en sprudlende glad jente på 35! Kjede seg gjør jeg aldri! To fine jenter har jeg vært med å skapt! PROSJEKT -HUS- ! En snill kjæreste som gjør meg lykkelig! Følg meg eller la være ;-)

Kategorier

Arkiv

hits